TripAdvisor
HOTEL GRAN CLAUSTRE
RESTAURANT & SPA
RESERVAR ONLINE
Arribada:

Casaments

L'Hotel Gran Claustre, restaurant & spa, és un hotel íntim i romàntic, ideal per celebrar un casament, comunió o qualsevol tipus de celebració familiar o social en un entorn meravellòs i ple d'història. L'hotel està ubicat dins la vila medieval i emmurallada d'Altafulla, en el cor de la costa Daurada. L'edifici del segle XVIII era un antic convent de monges ara transformat en un hotel modern i elegant.

El seu restaurant, el Bruixes de Burriac by Jaume Drudis, li proposa una cuina mediterrània amb tocs afrancesats i de mercat, basada en acurats mètodes de cocció i amb ingredients de proximitat. L'oferta gastronòmica que suggereix, està basada en productes de temporada, amb verdures d'excel · lent sabor i textura, cultivades a la zona del Baix Gaià, peix d'immillorable frescor procedent de les llotges més properes i carns d'origen, de les millors pastures, amb una curació adequada.

Espais i capacitats
Els espais que ofereix l'Hotel Gran Claustre són molt variats i inclouen diferents opcions per a cada esdeveniment. Les seves instal.lacions permeten acollir banquets per a fins 70 persones, garantint en tot moment el confort dels convidats.
L'hotel disposa de:
- Espai per a cerimònies civils
- Restaurant Bruixes de Burriac, by Jaume Drudis
- Terrassa-piscina
- Salons de diferents formats i capacitats

Serveis que oferim per a celebracions
El nostre equip sap que cada casament és diferent i que cada parella te unes necessitats especifiques, per això, es posarà a la seva disposició des del primer minut. Així, aconseguiran tot allò que estan buscant i desitgen per un dia tant especial. Alguns dels serveis bàsics són:
- Menús de casament
- Cerimònia civil
- Ball desprès del banquet amb música en directe o de DJ
- Decoració floral
- Minutes
- Habitació tipus suite gratuïta per la nit de noces pels nuvis. Amb ampolla de cava i circuit de Spa de 1 hora (*)
- Preus especials d'habitacions per a convidats

(*) Per a un mínim de 10 habitacions reservades per a convidats o amb un mínim de 20 comensals

Contacti amb nosaltres al telèfon 877 441 460 o per correu electrònic a rrpp@granclaustre.com
HOTEL GRAN CLAUSTRE, RESTAURANT & SPA     c/del Cup, 2     43893 Altafulla, Tarragona (Espanya)     Telf:977651557
N° de registre HT-785