TREBALLA AMB NOSALTRES

T’agradaria formar part de l’equip de l’Hotel Gran Claustre?

L’Hotel Gran Claustre és un hotel familiar i considerem que l’equip humà és una de les claus fonamentals de l’èxit.

Busquem persones amb una clara orientació al client, dinàmiques, creatives, responsables, entusiastes, honestes i respectuoses amb les persones i l’entorn.

Si et sents identificat amb la nostra filosofia i vols formar part del nostre equip, envia’ns el teu CV actualitzat mitjançant el següent formulari i ho tindrem en compte per a futures incorporacions.

    Informació bàsica de protecció de dades: En compliment del deure d’informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que els assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació. Responsable del tractament: Tamba Villages S.L. – CIF: B40604472, Dir. Postal: C/ Del Cup 2, 43893 Altafulla (Tarragona). Finalitat: Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa. Legitimació: El seu consentiment. Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta. Drets: Pot exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d’acudir a l’autoritat de control competent (AEPD). Informació addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí

    GRUP CLAUSTRE