COM ARRIBAR-HI

L’Hotel Gran Claustre es troba situat a la localitat d’Altafulla, a la Costa Daurada, a 1 km de la platja i a 15 de la ciutat de Tarragona.

EN AVIÓ

Des de Reus, situat a 25 km. d’Altafulla, ofereix connexions nacionals i internacionals. Des de Barcelona, situat a 71 km de Altafulla, ofereix diàriament tot tipus de vols i connexions nacionals, internacionals i transoceàniques.

Des del mateix aeroport poden agafar el tren fins a l’estació de Barcelona Sants i allà un altre que els porti fins Altafulla o llogar un vehicle.

Telèfon informació general AENA 902 404 704.

EN COTXE

Altafulla es troba molt ben comunicada per autopista i carretera: amb Barcelona, Tortosa i València per l’autopista AP7 i amb Lleida, Saragossa i Madrid amb l’autopista AP2 i la N – II.

Si es ve per l’autopista AP7 cal agafar la sortida 32 de Torredembarra-Altafulla, seguir les indicacions fins Altafulla i desprès fins l’hotel.

.

EN TREN

Altafulla compta amb una estació de tren situada a 10 minuts caminant des de l’hotel que ofereix connexió amb trens regionals.

L’Estació d’Alta Velocitat del Camp de Tarragona, situada a només 20 minuts en vehicle o taxi, obre un ampli ventall d’enllaços a Barcelona, Lleida, Madrid i amb tot Europa (RENFE 902 24 02 02).

.

TRANSFER

També disposem d’un servei de transfer a la seva disposició.

Newsletter

No et perdis les nostres novetats i rep ofertes exclusives.

GRUP CLAUSTRE