calçots altafulla

La calçotada és un menjar típic de la zona occidental de Catalunya. Aquesta festa gastronòmica té el seu origen a Valls, en la província de Tarragona, i es basa en una varietat de ceba tendra especial d’aquesta regió, el calçot, rostida sobre les brases. A més, també es sol acompanyar per tradició amb una salsa especial anomenada salvitxada (feta amb nyores, oli, tomàquets, all, ametlles, pa dur i julivert), que és molt semblant a la salsa romesco i que té moltes versions diferents.

Llegir més

paseo maritimo altafulla

Altafulla és un petit municipi de la província de Tarragona que té com atractiu principal que es manté allunyat de l’enrenou del turisme de la Costa Daurada. Sense platges massificades i abarrotades d’hotels i amb uns carrers plens d’història, Altafulla es converteix en la destinació ideal per al turisme familiar, per a parelles o per a aquells que busquen un lloc tranquil per descansar i desconnectar de la rutina.

L’oferta cultural, esportiva i de lleure es complementa amb el seu patrimoni històric, del que en queden bastants exemples arquitectònics. De fet, al 1998, el poble va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional pel conjunt medieval de la Vila Closa. I dos anys després, la UNESCO el va declarar Patrimoni de la Humanitat per la vila romana dels Munts.

Llegir més

Newsletter

No et perdis les nostres novetats i rep ofertes exclusives.


GRUP CLAUSTRE