CASAMENTS

L’Hotel Gran Claustre, restaurant & spa, és un hotel íntim i romàntic, ideal per celebrar un casament, comunió o qualsevol tipus de celebració familiar o social en un entorn meravellòs i ple d’història.

L’Hotel Gran Claustre, Restaurant & Spa, és un hotel íntim i romàntic, ideal per celebrar un casament, comunió o qualsevol tipus de celebració familiar o social en un entorn meravellós i ple d’història.

L’hotel està ubicat dins la vila medieval i emmurallada d’Altafulla, al cor de la costa Daurada. L’edifici, del segle XVIII, era una antiga residència de monges ara transformat en un hotel modern i elegant.

El seu restaurant, el Bruixes de Burriac by Jaume Drudis, li proposa una cuina mediterrània amb tocs afrancesats i de mercat, basada en acurats mètodes de cocció i amb ingredients de proximitat. L’oferta gastronòmica que suggereix, està basada en productes de temporada, amb verdures d’excel·lent sabor i textura, cultivades a la zona del Baix Gaià, peix d’immillorable frescor procedent de les llotges més properes i carns d’origen, de les millors pastures, amb una curació adequada.

Casaments reals

Anna & Quim

Paola & Manuel

Edi & Matilde

ESPAIS I CAPACITATS

Els espais que ofereix l’Hotel Gran Claustre són molt variats i inclouen diferents opcions per a cada esdeveniment. Les seves instal·lacions permeten acollir banquets fins a 70 persones, garantint en tot moment el confort dels convidats.

L’hotel disposa de:

 • Espai per a cerimònies civils.
 • Restaurant Bruixes de Burriac, by Jaume Drudis.
 • Terrassa-piscina.
 • Salons de diferents formats i capacitats.
 • Pati dels Tarongers.

SERVEIS PER A CELEBRACIONS

El nostre equip sap que cada casament és diferent i que cada parella te unes necessitats especifiques, per això, es posarà a la seva disposició des del primer minut. D’aquesta manera aconseguiran tot allò que estan buscant i desitgen per un dia tant especial.

Alguns dels serveis bàsics són:

 • Menús de casament
 • Cerimònia civil
 • Ball desprès del banquet amb música en directe o de DJ
 • Decoració floral
 • Minutes
 • Habitació tipus suite gratuïta per la nit de noces pels nuvis. Amb ampolla de cava i circuit de Spa de 1 hora (*)
 • Preus especials d’habitacions per a convidats

(*) Per a un mínim de 35 comensals

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ

  Més informació i reserves

  602 251 380 · eventos@granclaustre.com

  L’Hotel Gran Claustre, Restaurant & Spa té un ambient íntim i romàntic ideal per realitzar casaments a Tarragona, prop de la platja. També resulta perfecte per celebrar altres esdeveniments com comunions o celebracions familiars o socials.

  El seu emplaçament és únic gràcies al fet que es troba dins de la vila medieval i emmurallada d’Altafulla, al cor de la Costa Daurada. L’hotel compta amb dos edificis, un de nou i un d’històric. Aquest últim era una antiga residència de monges del segle XVIII que, sense deixar de banda el llegat històric, s’ha transformat en un hotel modern i elegant.

  El nostre restaurant, Bruixes de Burriac, del xef Jaume Drudis, t’ofereix una experiència gastronòmica mediterrània amb tocs francesos i de mercat que té cura de la precisió de la cocció i que utilitza ingredients de proximitat. La proposta d’aquest restaurant per a casaments, que es troba a Tarragona, al mateix hotel Gran Claustre, suggereix una cuina basada en productes de temporada.

  Per aconseguir aquests productes, disposen de peix procedent de les llotges més properes, verdures conreades a la zona del Baix Gaià i carns d’origen dels guanyats amb les millors pastures.

  En el nostre hotel podràs trobar diversos espais que s’adapten a les necessitats de cada esdeveniment i que asseguren la comoditat de tots els convidats. Les nostres instal·lacions permeten acollir banquets de fins a 70 persones. A més, tenim un espai per a cerimònies civils, el nostre restaurant Bruixes de Burriac by Jaume Drudis, la meravellosa terrassa amb piscina i diversos salons amb diferents formats i capacitats.

  Com sabem que cada casament i cada parella té unes necessitats específiques, estem a la vostra disposició des del primer moment per escoltar tots els suggeriments sobre el que esteu buscant i el que desitgeu per convertir aquest dia en un dia especial i inoblidable. Així doncs, oferim una sèrie de serveis bàsics que pots contractar: menús de casament, cerimònia civil, ball després del banquet amb música en directe o de DJ, decoració floral, minutes, preus especials a les habitacions per als convidats i habitació tipus suite gratuïta per a la nit de noces dels nuvis (que pot incloure una ampolla de cava i un circuit de spa d’1 hora si hi ha un mínim de 10 habitacions reservades per a convidats o si hi ha un mínim de 20 comensals).

  Et convidem a que celebris el teu casament a prop de la platja, i amb el millor entorn històric d’Altafulla, a Tarragona, amb el magnífic servei del nostre restaurant i el nostre hotel.

  Newsletter

  No et perdis les nostres novetats i rep ofertes exclusives.

  GRUP CLAUSTRE