PROTOCOL DE PREVENCIÓ

A causa de la situació actual de virus Covid-19, el Grup Claustre ha redissenyat i implementat els protocols de salut i benestar per a garantir la seguretat dels nostres clients i empleats.

Per això hem preparat al nostre personal per tal de complir les normes de prevenció durant la prestació de servei en cadascun dels nostres departaments.

Normes de prevenció:

  • Hem disposat per als nostres empleats l’equipament necessari com són: mascaretes, pantalles, gel hidroalcohòlic i guants.
  • Disposició de dispensadors de solució hidroalcohòlica en zones comuns dels diferents espais, així com en recepció, banys, spa, restaurant, pati, etc, senyalitzant i garantint al client la distància de seguretat a les nostres instal·lacions.

S’han establert uns protocols d’higiene com a mesura de prevenció:

  • S’han analitzat i estudiat els processos d’interacció dels empleats amb els clients als diferents departaments adaptant així la prevenció i seguretat respectant sempre la qualitat del servei.
  • El protocol de neteja de l’hotel s’ha intensificat, posant l’accent en la desinfecció d’elements d’ús freqüent com ara poms, interruptors, comandaments, etc. Aquest treball es durà a terme per un equip de neteja equipat i format per a això.
  • Seguiment exhaustiu de l’estat de salut dels empleats i formació contínua per mantenir els protocols actualitzats i garantir així la seguretat dels nostres hostes i empleats.

Newsletter

No et perdis les nostres novetats i rep ofertes exclusives.

GRUP CLAUSTRE