TripAdvisor
XEF:
JAUME DRUDIS
RESERVAR ONLINE
Arribada:

El Xef Jaume Drudis

El vincle d'en Jaume amb el món de la cuina comença des de molt aviat ja que més tard es converteix en el tercer d'una generació de cuiners amb l'orígen a Lleida. El seu principal mestre i tutor culinari és el seu pare, al costat d'ell aprèn els valors culinaris de la cuina clàssica d'abans i la seva evolució. El 1990 Jaume rep el premi Angel Moncusí per la Federació d'Hostaleria de Lleida com a millor jove cuiner, el qual li permet visitar Bordeaux per tal d'ampliar la seva formació, la trajectòria d'en Jaume continua de nou a Espanya en restaurants guardonats per la Guia Michelin, com ara Neichel, Freixa o Chez Vous, fins que el 1996 es desplaça a Alemanya per formar part de l'equip de R + D en el Centre d'Excel · lència d'Unilever .

Un cop a Alemanya Jaume es forma en els àmbits de recerca culinària, percepció sensorial, desenvolupament de conceptes i productes arribant a formar part d'equips multidisciplinaris i també liderar projectes principalment per a Europa i Amèrica. Jaume ha desenvolupat productes en diferents tecnologies en les categories de salses, sopes, brous, amaniments i altres subcategories per als cinc continents.

A finals de 2005 Jaume torna de nou a Espanya ocupant el lloc de Director culinari i Xef Executiu d'Unilever - Unilever Foodsolutions Espanya, des de 2007 ocupa el lloc de Lead Xef R & D Deploy EU i director Culinari d'Unilever.

Jaume continua desenvolupant la seva activitat gastronòmica amb la transformació del restaurant familiar "Jaume Drudis restaurant", a Torredembarra des 2011-2013 que gràcies a un acord de col · laboració amb la propietat de l'Hotel Gran Claustre a Altafulla, es trasllada al Restaurant de l'Hotel "Bruixes de Burriac by Jaume Drudis" fent-se càrrec de la direcció culinària i de restauració de l'esmentat Hotel.
HOTEL GRAN CLAUSTRE, RESTAURANT & SPA     c/del Cup, 2     43893 Altafulla, Tarragona (Espanya)     Telf:977651557
N° de registre HT-785